gy6777

Videók

NyomtatásE-mail

film1

Sok oldalt ismerek, ahol szinte ugyanazokat a filmeket, történeteket láthatjuk. Nem vagyok ellenük, hisz én is így kezdtem még pár évvel ezelőtt. De akkoriban még alig volt lehetőség beszerezni, megvásárolni egy-egy komolyabb mondanivalóval rendelkező bátorító, építő keresztény filmet. Két évvel ezelőtt éppen ezért  gondoltam arra, de jó lenne, ha az internet adta lehetőséget felhasználhatnám az Úrért, az Ő dicsőségére. Talán sikerült, talán nem. Egyedül Az tudja, Aki mindent lát.

Sajnos, most már fel hígult a "piac", és olyan filmek is keresztény címkét kapnak, amik távol állnak mindattól, amit a Bibliából ismerünk.

Nem célom, hogy a minőség rovására egyre több filmet feltegyek. Hisz azt láthatunk máshol is.  De szeretnék olyan videókat megosztani, amik  arról szólnak, mit tett Jézus Krisztus értünk, és mit végzett el egy-egy testvérünk életében.

Természetesen nem zárkózom el attól sem, hogy felhívjam a figyelmeteket egy-egy valóban jó, keresztény témájú filmre. De szeretném alaposan átszűrni, amit elétek hozok.

eXTReMe Tracker