gy6777

Elrejtett kincs V.

NyomtatásE-mail

e5"Az Elrejtett kincs sorozat V. kötete egy nagy témát, a szellemi harcot, és a Jézus Krisztusban elnyerhető győzelmet taglalja. E gondolatkörhöz kapcsolódó Igék gyűjteményét találod benne, valamint a nemes harcról és a győzelemről szóló személyes bizonyságtételeket.

Isten létezik - vallják sokan -, de vajon tényleg létezik az ördög is? Mi a helyzet az angyalokkal, és a démonokkal? Ténylegesen befolyásolják mindennapi életem alakulását?

Igaz lenne, hogy a szellemi hatalmasságok a fejem felett harcolva döntenek sorsomról, vagy én is tehetek magamért valamit? Mit tett és tesz Isten értem ma is ebben a néha emberfeleti küzdelemben? Adott-e Isten eszközöket a kezembe, amivel hatást gyakorolhatok a szellemvilágra?

Hogyan lehet Jézus Krisztus győzelme az enyém? Van-e szabadulás az én problémáimból? Győztes életre vágyok! Folyamatos győzelemre a kísértés, a bűn, a félelem és a betegségek fölött is, de hogyan tartsam meg a szabadságomat? És hogyan  segítsek másoknak?

Meg lehet szabadulni a halálfélelemtől? Hogyan készüljek a halálra? Hogyan leszek kész minden percben? Úgy, hogy teljesen átadom magam a szabadító Jézus Krisztusnak!

Isten szólni akar hozzád a fenti témákban, kedves Olvasó! Igen, az Úr Jézusban van szabadulás és győzelem a te számodra is. Van remény! Tanulmányozd Isten Igéjét, és tartsd meg, akkor sikerrel jársz utadon, és boldogulsz!"

Ficsor Donát

Itt letöltheted: Elrejtett kincs V.

eXTReMe Tracker