gy6777

Elrejtett kincs IV.

NyomtatásE-mail

e4"Jó munkát kívánok! - Gyakran köszönök így éppen dolgozó embereknek, mire a válasz sokszor ez: "Ami munka, az már jó nem lehet!" Csakugyan így lenne? Nem hiszem. Isten parancsa, hogy dolgozzunk. Ő azt akarja, hogy áldás legyen kezünk munkáján, és sok örömünk legyen benne.

Miért szegények a szegények, és miért gazdagok a gazdagok? Mindenki lehetne gazdag? Egyáltalán szegénynek vagy gazdagnak lenni jobb? Mi Isten terve a te életedben? Rejtélyek sora övezi ezt a kérdéskört, de közülük sokra választ ad Isten Igéje. Olvasd figyelmesen a kigyűjtött Igék sokaságát!

Isten nagy ajándéka az, ha kezed munkáját gyümölcs koronázza. Hálás vagy, amikor anyagi áldást áraszt rád? Eszedbe jut tisztelni Őt vagyonodból? Mersz engedelmeskedni parancsának, és akkor is visszaadni Neki az Őt illető részt, amikor úgy tűnik, nagyon nagy szükséged van minden fillérre? Tényleg ezt várja Isten, vagy ez már túlkapás?

Kedves Olvasó! Isten gyakorlati útmutatót adott Igéjéban anyagi jellegű kérdésekben is. Igen. Őt érdekli a munkád és a pénzed is, de leginkább az, hogy életednek ezeket a területeit is kész vagy-e alárendelni az Ő törvényének."

Ficsor Donát

Itt letöltheted: Elrejtett kincs IV.

eXTReMe Tracker