gy6777

Elrejtett kincs II.

NyomtatásE-mail

e2"Mindannyiunkat érnek sérelmek életünk során. Különbség  csupán abban van, ahogyan ezekre reagálunk. Vajon mindent meg lehet bocsátani? Fontos hogy megbocsássak? Mi van, ha nekem van igazam? Várjam meg, míg az illető bocsánatot kér? És ha sokadszor bánt meg ugyanazzal? Jó nekem az, ha megbocsátok?

Mit mond a Biblia az üdvösségről? Mit jelent a kiválasztás? Mi az élet könyve? Elveszíthetem az üdvösségemet? Hova kerül az ember földi halála után? Mit csinálnak az üdvözült, illetve az elkárhozott lelkek? Hogyan alakulnak a dolgok az idők végén?

Miért kell ennyit szenvednem? Célba vett az ördög? Miért engedi Isten még ezt is? Ki lehet ezt bírni? Van értelme a szemvedésnek? Származik legalább valami hasznom belőle? Lehet, hogy Isten akarata az, hogy szenvedek? De miért akar ilyet Isten? És mi lehet annak az oka, ha nem szenvedek, és nem is bántanak vagy üldöznek az Úr Jézus nevéért?

Kedves Olvasó! Az Elrejtett kincs II. kötetében ilyen és hasonló kérdések témakörében gyűjtött igeverseket és bizonyságtételeket találsz. A Biblia Isten élő beszéde, és benne Isten jelenti ki magát a számodra. Isten már akkor ismerte a kérdéseidet, amikor még fel sem tetted őket. Nála keresd hát a választ! Engedd, hogy a testté lett Ige, Jézus Krisztus, a Szent Szellem által elvezessen minden igazságra, és átformálja az életedet!"

Ficsor Donát

Itt letöltheted: Elrejtett kincs II.

eXTReMe Tracker